Over Laserclinic Velp

LaserClinic Velp onderscheidt zich op meerdere vlakken. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technologie en gebruiken wij hoge kwaliteit lasers. Wij weten door onze ervaring dat ieder mens uniek is en dat iedereen advies op maat gemaakt moet worden. Zo zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de behandeling, kosten en het te verwachten resultaat. Eerlijkheid en openheid staan bij ons centraal.

Ons team

Roos

Eigenaresse LaserClinic Velp

Ik ben zelf medisch pedicure en reflexzone therapeut geweest. Ik richt me nu op mijn bedrijf om leiding te geven aan gedreven mensen die van hun vak houden en bereid zijn de klant centraal te stellen.

Eline

Huidtherapeut & schoonheidsspecialiste

AGB-code: 90109182
Kwaliteitsregister voor paramedici registratie nummer: 39105566988

Mijn naam is Eline en ik kan sinds juli 2020 vol trots zeggen dat ik ben afgestuurd aan de Bachelor huidtherapie. De afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan in diverse praktijken en klinieken. Daarnaast heb ik gewerkt als huiddeskundige voor de bekende onderzoeksarts Dr. Jetske Ultee. Een van mijn specialismes is dan ook het advies geven over cosmetica producten. Veel huidklachten kunnen namelijk het gevolg zijn door het gebruik van verkeerde producten.

Als huidtherapeut kan ik een belangrijke rol spelen in het voorkomen en behandelen van huidproblemen. Huidaandoeningen kunnen zorgen voor belemmeringen in het dagelijks leven. Het geeft mij voldoening om iets voor mensen met huidproblemen te kunnen betekenen. Aangezien LaserClinic Velp een groot aanbod heeft van huid- en laserbehandelingen kan ik voor veel huidproblemen een oplossing bieden.  

Marinka

Huidtherapeut

Mijn naam is Marinka en ik ben gediplomeerd huidtherapeut. 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende huidtherapeutische praktijken op het gebied van huidproblematiek en laserbehandelingen. 

Het inspirerende aan mijn vak vind ik dat ik voor elk huidprobleem iets kan betekenen, van (product)advies tot behandelplan. Het brede scala aan behandelingen van LaserClinic Velp ondersteunt mij daarin, doordat ik voor bijna elk huidprobleem een oplossing kan bieden. Een eerlijk en uitgebreid advies staat daarin centraal. Mijn doel is pas bereikt wanneer u tevreden bent! 

Contact

LaserClinic Velp
Hoofdstraat 242-A
6881 TS Velp (Gld)

06 22027509
info@laserclinicvelp.nl

Er kan gratis geparkeerd worden in de buurt. Met een parkeerkaart heeft u de mogelijkheid om voor 2 uur lang te parkeren.

Openingstijden

Maandag

12:00 – 20:00 uur

Dinsdag

10:00 – 17:00 uur

Woensdag

10:00 – 20:00 uur

Donderdag

10:00 – 20:00 uur

Vrijdag

10:00 – 17:00 uur

Zaterdag

10:00 – 16:00 uur

Zondag

Gesloten

Locatie