pHformula facials

LaserClinic Velp werkt met de resurfacings behandelingen van pHformula.
Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne en chronische roodheid kunnen met de resurfacing facials effectief behandeld worden.

De resurfacing is een twee-in-een behandeling. De zuren zorgen ervoor dat de bovenkant van de huid wordt aangepakt en een uniek Ph-delivery-vehicle complex (PH-DVC) zorgt ervoor dat intensieve werkstoffen in de onderste huidlaag terecht komen waar de diepere lagen “resetten”= resurfacing.

Door de hoge doseringen aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren waardoor huidproblemen worden opgelost.

Wij bieden facials aan voor medische en cosmetische doeleinden

Cosmetische facials

  • pHformula basis facial: een huid verbeterende behandeling voor iedereen die direct resultaat wilt zien.
  • Vitamine C facial: Deze behandeling is zeer geschikt voor een doffe huid of een huid met zonbeschadiging. De behandeling draagt bij aan een egale huidskleur en een natuurlijke glow. Vitamine C helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. Dit is de perfecte behandeling voor een voorbereiding op een periode met veel zon (pre-vakantie behandeling).
  • SOS facial: Deze behandeling verbetert de beschadigde en gevoelige huid die uit balans is.

Medische resurfacing facials

De medische lijn is onderverdeeld in vier categorieën:

  • Huidverjonging en anti-aging
  • Hyperpigmentatie
  • Acne
  • Chronische roodheid
Voor
pHformula facials

Wanneer u een medische resurfacing facial wilt ondergaan zal er vooraf een intakegesprek met de huidtherapeut plaatsvinden. U krijgt advies over het (niet) gebruiken van bepaalde cosmetica en medicijnen voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens
pHformula facials

De huid wordt voorbereid en vervolgens wordt de resurfacing aangebracht. Tijdens de behandeling kunt u een lichte prikkeling/ tinteling ervaren.

Na
pHformula facials

De huid kan enkele uren na de behandeling wat rood zijn. De week na de behandeling kan de huid iets gaan schilferen. Blootstelling aan UV licht zal u gedurende 2 weken moeten vermijden. Gedurende deze periode dient de huid beschermd te worden met een factor 30.

Resultaat

Na de eerste behandeling ziet u al dat de huid aan het werk gaat. We starten met een kuur van 3-5 behandelingen om de huid een boost te geven. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om naast de praktijkbehandelingen de thuisproducten van pHformula te gebruiken.