Afspraak maken

Wij voeren voor elke eerste behandeling een intakegesprek uit om zo na te gaan of er (medische) redenen zijn waarom de behandeling voor u risico’s zou kunnen geven. Bij twijfel raadplegen we onze huidtherapeut. Bij het intakegesprek krijgt u antwoord op al uw vragen. Er kan in de meeste gevallen naar behoefte direct behandeld worden na een intakegesprek, wel zou er gekeken moeten worden of dit in de planning past. Geef dit bij voorkeur even aan. Extra wensen kunt u als opmerking toevoegen bij het maken van uw afspraak.

Voor laserontharing voeren we naar behoefte een kleine proefbehandeling uit.

Veelgestelde vragen

Mocht u medicijnen gebruiken neem dan uw medicijnenlijst mee. Bent u doorverwezen neem dan uw verwijsbrief mee. Bij personen jonger dan 16 jaar is het verplicht dat een ouder of voogd aanwezig is.

Mocht het voorkomen dat u verhinderd bent kunt u zich 24 uur vóór de afspraak afmelden. Wanneer deze regel niet nageleefd wordt kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn om 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

Vanuit de aanvullende verzekering kunnen de volgende behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden: acne en/of acne littekens in het gelaat, overbeharing in het gelaat en huidverkleuringen in het gelaat.

Contact

LaserClinic Velp
Hoofdstraat 242-A
6881 TS Velp (Gld)

06 22027509
info@laserclinicvelp.nl

Er kan gratis geparkeerd worden in de buurt. Met een parkeerkaart heeft u de mogelijkheid om voor 2 uur lang te parkeren.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 20:00 uur

Donderdag

09:00 – 17:00 uur

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:00 uur

Zondag

Gesloten

Locatie